PC Reparatie Oldenzaal Logo

Contact

Over ons

PC reparatie Oldenzaal is in Oldenzaal gevestigd sinds 2010.
Onze werkzaamheden bestaan uit verkoop en reparatie van computers, laptops en randapparatuur. Ook het aanleggen van modems en netwerken behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

We proberen ons te onderscheiden door ons te focussen op service. Binnen een straal van 20 kilometer van Oldenzaal bieden wij service aan huis zonder voorrijkosten. Indien de reparatie niet aan huis is te realiseren, nemen wij de PC of laptop mee en brengen deze kosteloos bij u terug.

Wij werken ook in opdracht van Guidion.
Voor Guidion lossen wij storingen op van bv T-
Mobile DSL en glasvezelaansluitingen.

Klachtenregeling


Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over het door u gekochte product. Of de door ons uitgevoerde reparatie. Doe dit - mede om eventuele schade te beperken - zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.

Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

Stuur uw klacht naar:

PC reparatie Oldenzaal.
Geelster 62
7577 GC Oldenzaal

Openingstijden:

Maandag, Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraakBezoekadres:
Geelster 62
7577 GC Oldenzaal.

Telefoon:
085-0640329 bgg 0623010924

E-mail:
info@pcreparatie-oldenzaal.nl